U kan bij ons terecht voor een zeer breed gamma aan landbouwmachines (tractoren, oogstmachines, opraapwagens,grondbewerking,...).
Wij hebben reeds een jarenlange ervaring met deze machines en bijgevolg vele referenties hier in de streek.

In de steeds meer groeiende markt van de wijnbouw zijn wij ook vertegenwoordigd met sterke en kwaliteitsvolle producten. De Fendt smalspoortractoren zijn marktleider bij uitstek, dit in combinatie met het volledige Clemens gamma, waar wij invoerder van zijn voor België, vormt dit een uiterst geschikte combinatie voor het onderhoud van uw domein.

 

Wij proberen samen met u de gepaste machine te zoeken voor uw noden en wensen, dit rekening houdende met een goeie prijs/kwaliteit garantie en een uitstekende Service na verkoop.
Het verhaal van een tevreden klant start bij een geslaagde verkoop. En die verkoop begint met een passend adviesgesprek. 

Kom bij ons gezellig op de koffie.
Ons verkoop-team staat klaar om u te ontvangen, en in samenspraak met u een gepaste en vrijblijvende offerte op te stellen.

Bent u opzoek naar een machine?

Arno ,Nils en Tim staan klaar om u te ontvangen en luisteren graag naar uw wensen. We zullen steeds samen met u de beste machines aanbieden die voldoen aan uw verwachtingen. 

 

Tot Binnenkort!

Contactinformatie

Spieveldstraat 31, 9160 Lokeren, België

09/348 35 69

info@vanbastelaere.be